Om vores webinarer

Læs mere om vores afholdte webinarer og oplægsholderne bag.

Webinarerne er interessante for dig, som oplever tegn på stress, angst eller depression i hverdagen, eller kender en der gør. Det kan også være, at du blot er nysgerrig og gerne vil vide mere.

Se eller gense webinarerne her på hjemmesiden. 

Om oplægsholderne

Psykologer fra Arbejdsmiljø København og Center for Mental Sundhed – Kbh holder webinarerne.

Morten Kallehauge og Ditte Lindvig er begge autoriserede psykologer og ansat i Arbejdsmiljø København. De har mangeårig erfaring i at rådgive medarbejdere og ledere fra Københavns Kommune om stressforebyggelse, stresshåndtering og andre udfordringer relateret til at opretholde en god mental sundhed i et krævende hverdagsliv.

Solveig Wandall og Isak Skjold Brix er begge autoriserende psykologer ansat i Center for Mental Sundhed- Kbh. De har flere års erfaring i arbejdet med mental sundhed og sygdom og står for gruppeforløb med fokus på forebyggelse af stress og angst.

Benita Holt Rasmussen er autoriseret psykolog ansat i Center for Mental Sundhed- Kbh. Hun har flere års erfaring i arbejdet med mental sundhed og sygdom, og står for gruppeforløb med fokus på forebyggelse af stress, angst og depression.